Tarinavilloja! Asiakkaamme Avoine Oy

 

tarinavilloja

 

 

 

 

 

 

 

Bää!  Tämä on Tarinakoneen blogisarja Tarinavilloja! Ja tämä sarjan toinen osa.  Tässä mää kerron teille mitä täällä Tarinakoneessa todella tapahtuu. Ja mitä mieltä meidän asiakkaat ovat olleet tarinallistaja Annen työstä.

Mää olen siis Tarinakoneen Tarinalammas, tämän firman iso pomo. Tai no, ainakin hyvin pehmee ja hyvin fiktiivinen.

Houkuttelin Tarinakoneen perustajan Annen mukaani jo vuosia sitten 3T:n raitiovaunusta, koska tarina ja tunne ovat bisneksesssä olleet kuin hyljeksittyjä lampaita. Tarvitsin  jonkun tekemään tosissaan töitä punaisten lankojen puolesta, sillä maailma muuttuu ja liiketoiminnan laitumella pärjäävät nyt pehmeet, tarinoivat ja hulluttelevat. Sinun yrityksesi tarjoama asiakaskokemus voi olla kuin me tarinalampaat, erottuva, vähän kapinallinen ja tarinallinen. Ja tietysti pehmeä.

Tästä asiasta päästäänkin asiassa eteenpäin kuin pässin potkaisemana. Saanen esitellä asiakkaamme Avoine Oy.

Tästä löydät Avoine Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Heikkilän ja Annen kiinnostavan keskustelun Avoinen tarinallistamisen startista.

 

Ja tässä esityksessä Tuomo kiteyttää oman polkunsa tarinallistamiseen kohdistuvista ennakkoluuloista oivallukseen hyödyistä.

 

Tarinallistamiseen liittyy edelleen ennakkoluuloja, eihän se muutoin mitään uutta ja erilaista olisikaan. Monet ovat kuitenkin käytännön kautta huomanneet, että asiakaskokemuksen elämyksellistäminen tarinan avulla on tänä päivänä osa erottuvaa ja kilpailukykyistä bisnestä.

Älä siis syrji tunnetta ja tarinaa, vaan ota ne osaksi yrityksesi arkea!

Tarinavilloja! Asiakkaamme Avoine Oy

tarinavilloja

Bää!  Tämä on Tarinakoneen blogisarja Tarinavilloja! Ja sen toinen osa! Tässä Tarinavilloja blogisarjassa mää kerron teille mitä täällä Tarinakoneessa todella tapahtuu. Ja mitä mieltä meidän asiakkaat ovat olleet tarinallistaja Annen tekosista.

Mää olen siis Tarinakoneen Tarinalammas, tämän firman iso pomo, tai no ainakin hyvin pehmee ja fiktiivinen. Houkuttelin Tarinakoneen perustajan Annen mukaani jo vuosia sitten 3T:n raitovaunusta, koska tarina ja tunne ovat bisneksesssä olleet kuin hyljeksittyjä lampaita. Tarvitsin  jonkun tekemään tosissaan töitä punaisten lankojen puolesta, sillä maailma muuttuu ja liiketoiminnan laitumella pärjäävät nyt tarinoivat ja hassuttelevat sydämelliset olennot. Sinunkin yrityksesi asiakaskokemus voi olla kuin mää, erottua samistelijoiden joukosta.

Ja niin vaan tästä päästäänkin aivan kuin pässin päästä asiaan. Sillä meillä on nyt todisteita siitä, että jopa insinöörit voivat innostua tarinallistamisesta! Kuulit aivan oikein. Saanen esitellä asiakkaamme Avoine Oy.

Istuimme Avoine Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Heikkilän juttelemassa siitä, miten tarinallistamisen prosessi heillä eteni ja mitä hyötyä tarinallistamisesta on yritykselle ollut.