Ydintarina on yrityksesi erottumisen kivijalka!

TarinaIDENTITEETTI_A4_5

Yrityksen tai organisaation toiminnan tarinallistaminen alkaa yrityksen omasta Stooripuu-työpajasta, jossa tunnistetaan tarinaelementit ydintarinan tuottamista varten liiketoiminta-, asiakas- ja arvolähtöisesti.

Tarinallistamisen startti sisältää Stooripuu -pajan ja ydintarinan version laatimisen.  

Prosessi aloitetaan 2- 3 -tunnin tarinapajalla yrityksen omassa palveluympäristössä tarinallistajan kanssa.  Stooripuu-menetelmän avulla tunnistetaan yrityksen omat tarinaelementit liiketoiminta-, asiakas- ja arvolähtöisesti.

Stooripuuhun kerätään aineksia ydintarinaan. Haetaan siis punaista lankaa!

Käydään läpi yrityksen toiminnan ydin, tuotteet ja palvelut, asiakkaat ja näistä lähtökohdista yrityksen tarinaan liittyvät teemat ja elementit.

Ydintarinan avulla luot asiakkaillesi tarinamaailman. Tämä tarina on koko yrityksen toiminnan tarinallistamista. Näin erotut, ja luot kilpailuetua.

 

Stooripuun sekä tapaamisen pohjalta kirjoitan  yrityksen oman ydintarinan ensimmäisen version. Tarinallistamisessa ydintarina on sekoitus sekä faktaa että elämyksellistävää fiktiota.

Starttiin voidaan liittää mukaan myös tiivistelmä palvelukokemuksen tarinallistamisen lähtökohdista palveluissa ja tuotteissa, palveluympäristössä ja markkinoinnissa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta. Tarinallistamisen Startit hinnat alkaen 1500 euroa +alv. 24% + mahdolliset matka- ja majoituskulut. Hinta voimassa toukokuun 2019 loppuun asti. Yritykset ja organisaatiot voivat tilata myös oman tarinallistamisen valmennuksen, lue lisää koulutuksista täältä. 

Ota yhteyttä, niin jutellan lisää siitä miten yrityksesi toimintaa voidaan lähteä tarinallistamaan.

Asiakkaidemme kokemuksia

» Tutustu asiakastarinoihin täällä!

» Lue miten Lankava Oy:n tarinallistamisen prosessi eteni.